четвртак, 23 октобар 2014

У септембру у учионици читаоници

Оцените садржај
(4 Гласови)

4. 9. 2014.
Књига: Чекај! Прво да ти испричам причу!
Писац: Том Виланс

Одељенски пројекат I3 започела је учитељица Ана овом књигом. Књигу је читала учитељица али и веома успешно наши другари Миа, Лука, Дуња и Вук. Са великим жаром и радошћу смо драматизовали ову причу. У боравку смо наставили рад на књизи и илустровали њене занимљиве делове.

11. 9. 2014.
Књига: Нисам ја слатка!
Писац: Џонатан Алан

Учитељица нам је прочитала књигу коју смо лако запамтили и радо одглумили и илустровали

18. 9. 2014.
Књига: Замислите
Писац: Душан Радовић

Ова књига је уствари једна веома занимљива, лепа и смешна песма. О песми смо разговарали, научили неке стихове и илустровали је.

25. 9. 2014.
Књига: Јабуке господина Пибодија
Писац: Мадона

Прва гошћа у нашој Учионици – читаоници је била Ивана Белић, Страхињина мама. Она је за нас одабрала једну дивну и несвакидашњу причу коју свима препоручујемо. О причи смо разговарали, илустовали је, писали о њој и ... послужили се колачићима којим нас је мама Ивана послужила.

30. 9. 2014.
Књига: Штумпфастичне приче

Велику жељу да подели књигу са друговима имао је наш друг Лука Ивановић. Он је књигу одабрао, донео и прочитао. Из ове књиге смо чули две приче.

31. 9. 2014.
Књига: Штумпфастичне приче

Књигу је одабрала, донела и читала наша другарица Дуња Ивановић, ђак првак.

9. 10. 2014.
Књига: Видовите приче
Писац: Љубивоје Ршумовић

Данас је наша гошћа била Матеова мама Милена Чеперкановић. Матео и она су разговарали на италијанском и научили су нас песмицу на италијанском језику. Добили смо и листић са одштампаном песмом који смо залепили у свеске. Затим нам је мама Милена прочитала једну маштовиту причу из веома лепе и необичне књиге.

Прочитано 2270 пута